Winkelwagen

over-ons

Welkom bij De Sprint

De Sprint is dé specialist op het gebied van onderhoud en reparatie aan uw auto, ongeachte het merk, type of de leeftijd. Of het nu gaat om regulier onderhoud, een APK of een noodzakelijke reparatie. Van uitgebreide (merk)beurt tot maatwerk voor uw auto. Onze ervaren specialisten staan voor u klaar! Wij hebben altijd de juiste oplossing voor u! Wij denken graag met u mee om uw auto zo snel mogelijk en tegen zeer scherpe tarieven weer op de weg te krijgen. Voor aanvang maken wij een prijsopgave op basis van onze standaardtarieven. Mochten we tijdens het onderhoud of de reparatie constateren dat er extra reparaties nodig zijn zullen wij u altijd van tevoren informeren. Zo staat u achteraf nooit voor financiële verrassingen. Stel regulier onderhoud niet uit. Voorkom onverwacht hoge kosten aan uw auto en laat de Sprint het jaarlijkse onderhoud inclusief eventuele APK uitvoeren. Wel zo’n gerust gevoel!

Ook zijn wij dé banden- en velgenspecialist van de regio Groot Rotterdam. Wij leveren alle A-merken en een aantal kwalitatief hoogwaardige eigen bandenmerken in iedere prijsklasse voor ieder budget. Informeer naar de mogelijkheden en een persoonlijk advies. Wij helpen u graag aan de juiste band.

Online shop banden

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om uw banden online te bestellen. Zoek op bandenmaat de juiste band en kies uit onze actuele voorraad. Betaal online of achteraf in de vestiging. Plan een afspraakverzoek in en wij bevestigen u telefonisch binnen 4 uur of het gewenste tijdstip bij de gekozen vestiging nog beschikbaar is. Is dat niet het geval dan plannen we in overleg met u een afspraak op een tijdstip dat voor u het beste past. Optimale klantenservice met persoonlijk contact. Daar staan wij voor.

Bestel online banden

Online shop Wielen

Wielen maken de auto! Nieuwe wielen uitzoeken is leuk maar vraagt ook de juiste expertise. Onze specialisten kunnen u zeer nauwkeurig adviseren over de mogelijkheden voor uw auto.

In onze onlineshop kunt u op basis van een aantal zoek zoekcriteria (kenteken of merk, type en bouwjaar van de auto) vrij eenvoudige bepalen welke wielen er voor uw auto beschikbaar zijn. Nadat u online uw keuze heeft gemaakt komt uw bestelling in eerste instantie als een offerte-aanvraag bij ons binnen. Wij nemen altijd telefonisch contact met u op om uw aanvraag door te nemen om zeker te weten dat het de juiste wielen voor uw auto zijn. Is dit toch niet het geval dan adviseren wij u vrijblijvend over de juiste wielen voor uw auto. U ontvangt daarna per mail onze offerte. Na uw akkoord zullen wij de wielen (en eventuele banden) voor u bestellen en een montageafspraak met u maken. Zo bent u altijd verzekerd van een passende set die gemonteerd kan worden op het moment dat dit voor u het beste uitkomt.

Bestel wielen online