Winkelwagen

Diergaarde Blijdorp is het steunen meer dan waard!

Laten we van Diergaarde Blijdorp weer een ‘Blij’dorp maken!

 

Diergaarde Blijdorp, de Euromast, Feyenoord en De Sprint. Zomaar wat namen die voor veel Rotterdammers onlosmakelijk zijn verbonden met de havenstad. Wie opgegroeid is in Rotterdam is zeker opgegroeid met Diergaarde Blijdorp. Wat in 1855 begon als een tuin speciaal ingericht voor fazanten en watervogels werd in 1857 officieel een Diergaarde.

 

De afgelopen decennia is Blijdorp uitgegroeid tot één van de mooiste dierentuinen van Europa. Een prachtig park met miljoenen bezoekers per jaar. Maar, in deze bijzondere Covid tijden kan Diergaarde Blijdorp echter alle steun goed gebruiken. De deuren zijn gesloten, de inkomsten drogen op maar de kosten gaan onverminderd door. Een welhaast onhoudbare situatie. Het zal toch niet gebeuren dat deze historische plek voorgoed de deuren zou moeten sluiten. Dat mogen én willen we niet laten gebeuren.

 

De Sprint Autobanden opende meer dan 55 jaar geleden haar deuren in Rotterdam. Een bandenmontagebedrijf waar generaties Rotterdammers zijn of haar nieuwe autobanden heeft laten monteren. Ondertussen is De Sprint Autobanden veel meer dan alleen autobanden. Met vestigingen onder de namen De Sprint, Velgenwereld en Autostop is het bedrijf uitgegroeid tot een volwaardig ouderhoud- en reparatiebedrijf voor alle merken auto’s.

 

Ook wij willen ons steentje bijdragen om Blijdorp door deze moeilijke periode heen te helpen en te behouden voor onze mooie stad. Want zeg nou zelf, Rotterdam zonder Blijdorp is net als onze Rotterdamse havens zonder schepen.

 

Daarom steunen wij Blijdorp met de adoptie van de Aziatische Leeuwin Lalana. Een prachtig, gracieus roofdier dat onze steun goed kan gebruiken. Met onze steun kan Lalana verzorgd en gevoerd worden en kan haar verblijf onderhouden worden. Zo helpen wij Lalana én Blijdorp te overleven.

 

Laten we allemaal ons steentje bijdragen zodat deze geweldige plek in de havenstad kan blijven voortbestaan waardoor ook de volgende generaties volop kunnen geniet van deze prachtige plek in de Rotterdamse wijk Blijdorp!