Winkelwagen

Europese Pechhulp

Europese Pechhulp. Dag en nacht auto-assistentie

VOOR € 59,00

 

▪ Professionele hulp in 42 landen

▪ Vervangend vervoer*

▪ Taxikosten en hotelovernachtingen

▪ Hulp bij sleutels in afgesloten auto

▪ Hulp bij lege tank of verkeerd getankt

▪ Vervoerskosten om auto op te halen

 

*Let op! In de meeste Europese landen is een geldige creditcard verplicht/noodzakelijk bij het regelen van vervangend vervoer.

 

AA-Team / AutoAssistentie-Team

De Europese Pechhulp organiseren wij in samenwerking met AA-Team / AutoAssistentie-Team.

 

AutoAssistentie-Team

AA-team is geen Verzekeraar maar een zelfstandige en onafhankelijke onderneming die bemiddelt bij pech en berging. In Nederland is dit zeker voor personenwagens uniek. Wij onderscheiden ons, door met lokale ondernemers die gezamenlijk hun klanten in brengen, een landelijk sterk netwerk te creëren, waardoor de lijnen zeer kort blijven.

Alarmcentrale

De AA-team alarmcentrale werkt samen met lokale ondernemers. Via het hightech AlarmPlatform met 480 telefoonlijnen, waarop in de toekomst ook de E- en B- calls binnen kunnen komen, worden alle landelijke meldingen centraal geregistreerd en zoveel mogelijk doorgeschakeld naar lokale ondernemers. Dit laatste biedt grote voordelen: Zij zijn ter plaatse bekend, zeer betrokken, het gaat over minder schijven en de pechklant kent vaak het bedrijf dat de hulp biedt.

 

Europahulp

Er wordt hulpgeboden in meer dan veertig Europese landen en op de AA-team alarmcentrale spreekt men Nederlands. Europahulp geschiedt in samenwerking met de AvD, Automobilclub von Deutschland (sedert 1899). Hun werkwijze sluit naadloos aan bij die van AA-team. Het klantenbelang staat voorop (denken en handelen vanuit de gedachte van de klant) Kwaliteitsbewaking, een snelle opname van de telefoon, een korte aanrijdtijd naar de locatie van het gestrande voertuig, een ruime keus uit vervangend vervoer. In de zomermaanden staan er in veel zonnige vakantielanden Nederlandse auto’s ter beschikking met- en zonder trekhaak. *Indien deze niet voorradig zijn kan een buitenlandse verhuurder een creditcard verlangen.

 

Informeer naar de voorwaarden op één van de vestigingen of kijk op www.aa-team.nl