Winkelwagen

Velgen richten

Kromme velgen? Voor velgen richten in Rotterdam zijn wij uw specialist

Bij het trillen van uw stuur of andere vibraties in uw auto wordt in eerste instantie altijd naar de banden gekeken. Meestal is nieuwe banden monteren, goed balanceren of het uitlijnen van de auto voldoende om de problemen op te lossen. Maar, blijft de auto trillen dan is er een grote kan aanwezig dat één of meer velgen krom of verbogen zijn. Zo erg zelfs dat dit met alleen balanceren van de wielen niet meer te verhelpen is.

In dat geval kan het de moeite lonen om uw velgen professioneel te laten richten. Voor het richten van uw velgen hebben wij vakkundige specialisten in huis die met onze moderne apparatuur uw velgen weer recht weten te krijgen binnen de tolerantie waarmee ook nieuwe velgen geproduceerd en afgeleverd worden.

Wij beoordelen vooraf of de velgen geschikt zijn voor het opnieuw richten. Zwaar beschadigde velgen met afgebroken randen of krommingen die boven de maximale tolerantie vallen zijn meestal niet meer te richten. In dat geval dient u de velgen of de velgen te vervangen.

Heeft u te lang door gereden met de kromme velgen, dan zijn de banden ook vaak scheef afgesleten. Die dient u dan ook te vervangen. Doet u dit niet dan kan, na het richten van de velgen, het stuur of zelfs de gehele auto nog steeds in meer of mindere maten trillen.

Rij dus niet te lang door maar maak een afspraak met een van onze velgenspecialisten. Zij adviseren én helpen u graag

 Bel 010 - 483 00 44 om een afspraak in te plannen.