Winkelwagen

Winterbanden huren? Bel De Sprint Hoogvliet

Winterbanden kopen of huren.

Dat winterbanden onder winterse omstandigheden veel veiliger zijn blijkt bij iedere winterbandentest opnieuw. Autobezitters die al op winterbanden rijden zijn overtuigd van het verschil en de extra veiligheid en willen niet meer anders. Rijdt u veel kilometers het hele jaar door, dan adviseren wij u altijd om winterbanden te kopen. Dit is voordeliger maar vooral veel veiliger!

 Bel 010 - 472 08 17 om de mogelijkheden te bespreken.


Huren, een goed alternatief

Naast het kopen van uw winterbanden bieden wij u nu ook de mogelijkheid om uw winterbanden te huren. Wellicht de juiste keuze als u de rest van het jaar weinig rijdt en zo af en toe eens een weekje op wintersport gaat. Wij monteren de huurwinterbanden op uw eigen velgen en bewaren uw zomerbanden bij ons in het magazijn. Na uw wintersport wisselen wij de winterbanden weer om voor uw zomerbanden. Zo heeft u er geen omkijken naar. Wel zo handig.

 

Winterbanden regelgeving in Europa.

In veel Europese landen zijn winterbanden bij wet verplicht. Bij het onder winterse omstandigheden ontbreken van winterbanden in deze landen loopt u een groot risico op een zeer hoge boete. Belangrijker nog is dat u uw eigen veiligheid en dat van uw medeweggebruikers ernstig in gevaar kunt brengen. Monteer dus als u op wintersport gaat altijd winterbanden, ook in de landen waar het niet verplicht is en vergeet uw sneeuwkettingen niet. Ook deze zijn in veel landen verplicht.

 

Klik hier voor de actuele overzicht van de winterbanden regelgeving per Europees land.Prijzen per 4 banden:

13 inch € 13,75 per dag
14 inch
€ 14,75 per dag
15 inch
€ 15,75 per dag
16 inch
€ 16,75 per dag
17 inch
€ 17,75 per dag


18, 19 en 20 inch op aanvraag


Minimale huur periode betreft 10 dagen

Voor het monteren en demonteren van de winterbanden wordt eenmalig € 50,- berekend

Borg € 150,- per 4 banden